Vår baderomskolleksjon

 

Mari

Nordisk design på sitt beste!

Mari kjem i ulike breidder, med enkel eller dobbel servant. Mari leverast i Kvit matt, Kvit Høgglans, Lys eik og Grå Matt. Høgskap i 40 cm med ulike innreiingar, alt etter behov.

Sjå våre utvalde kombinasjonar her. På DesignDittBad kan du setje saman din Mari. 

Mari Smal

Mindre plass, stort design 

Nyheit 2019! Emma

Inspirert av Sogn

Vår heilt nye modell EMMA, er inspiret av Sogn, og den vakre naturen rundt oss. Djupe dalar, isbre og den mektige Sognefjorden. EMMA har integrert handtak, og leverast i kvit matt, kvit høgglans og vår heilt nye frontfarge – ISBRE. EMMA fronter og skrog er lakkerte med vannbestandig lakk. Du kan velge mellom alle våre speil til EMMA. Høgskap i 30 cm bredde med dør eller skuff, eller vårt signatur høgskap i 40 cm breidde med ulike innreiingar - alt etter behov.

 

Ingrid

Eit tidlaust og stilreint bad med god plass og variasjonsmulegheiter.

Eit av Noregs mest selde baderomsmøbel som leverast i mange ulike breidder – her er det kun fantasien som set grenser! Ingrid har store skuffer med mykje plass, og leverast med ulike innreiingsløysningar – alt etter behov. Ingrid kan óg leverast med grunnare skuffer i djupne 35 cm, utan tillegg i pris.

Sjå våre utvalde kombinasjonar her. På DesignDittBad kan du setje saman din Ingrid.

Ingrid Smal

Trio

Inspirert av norsk natur

Vår nyaste modell trio er inspirert av naturens fargar. Front og sider er i ein varm, vakker trestruktur med eit litt røffare uttrykk. Trio leverast i fleire ulike breidder, og med høgskap i 40 cm med ulike innreiingar. 

Sjå våre utvalde kombinasjonar her. På DesignDittBad kan du setje saman din Trio.

 

Hanna

Enkel eleganse med integrerte handtak og saumlaus trykkopning.

Hanna er i desse dagar på kampanje hjå din lokale forhandlar! Kontakt din rørleggar for pris

Hanna har fått namnet sitt etter eigaren sitt fyrste borneborn. Hanna har integrerte grep, og skuffene er fint innramma i skroget – noko som gir ein enkel og smakfull utsjånad. Med ei djupne på 50 cm er Hanna vårt største skuffemøbel og gir mykje plass til oppbevaring. 

Sjå våre utvalde kombinasjonar her. På DesignDittBad kan du setje saman din Hanna.

Hilde

Funksjonelt og rimeleg skuffebad 

Hilde leverast i 50 cm djupne med Odin Evermiteservant eller Frigg porselensservant. Hilde leverast i kvit høgglans, og er ferdig samansett. Skuffene er svært romslige og er heildempa

Sjå våre utvalde kombinasjonar her. På DesignDittBad kan du setje saman din Hilde.

Sara

Innreiing som firar på pris, ikkje på kvalitet!

Sara med dør leverast ferdig samansatt. Sara leverast i kvit høgglans og kvit matt front. Skrogene er i kvit matt. Høgskap i 30 cm med dører. Leverast i 60, 90 og 120 cm breidde.

Sjå våre utvalde kombinasjonar her. På DesignDittBad kan du setje saman din Sara.